ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimarts, 15 de maig de 2012

Dimiteixen 8 membres de la candidatura del PP d'Almoines

Compromís demana un ple urgent perquè Federico Canet, tercer suplent, prenga possessió del càrrec de regidor de manera immediata

El dia 11 d'abril 8 membres de la candidatura del Partit Popular d'Almoines van presentar per registre d'entrada la dimissió, és a dir, 8 persones de la llista popular han renunciat a ser regidors.

Amb tota probabilitat, el tercer suplent, Federico Canet, serà el nou regidor del PP, després que César Ferrandis i Arantxa Puig (octubre de 2011) presentaren la dimissió; i Juan Alborch (novembre de 2011) passara al grup de no adscrits.

Compromís per Almoines titlla la situació d'esperpèntica i denuncia que Almoines té un minigovern en crisi permanent, format només per dos regidors.

Compromís demana un ple extraordinari perquè l'alcalde presente la renúncia de les 8 persones i la candidatura del nou regidor de forma immediata i acabar ja amb la paràlisi política i econòmica que viu del municipi. L'alcalde coneix la renúncia dels 8 membres de la llista des de fa un mes i no ha fet res per solucionar aquesta situació.


(en roig les persones que han dimitit o abandonat el PP)

1. En JOSE ANTONIO OLASO CAMARENA
2. En CESAR FERRANDIS APARISI
3. En JUAN ANTONIO ALBORCH SANTAMARIA
4. Na ARANZAZU PUIG GARCIA
5. En TRINITARIO CALATAYUD SOLER
6. Na ANA CRISTINA BALLESTER PEREZ
7. En VICENTE JUAN BERTO GARCIA
8. Na BRIGIDA MILLET GARCIA
9. En RAFAEL ANDRES NOGUERA VICEDO
10. En GUILLERMO LLOPIS ORENGO
11. En JESUS VICENTE DEUSA BARBER
Suplents:
1. Na MARIA AMPARO DEUSA ROVIRA
2. En ANTONIO RAMON MIÑANA CANET
3. En FEDERICO CANET PARIS
4. Na MARIA GRACIA APARISI DIAZ

dijous, 10 de maig de 2012

Compromís demana a l'alcalde que retire els contenidors dels accessos per a minusvàlids


Compromís per Almoines demana públicament, a través d'una imatge, que l'alcalde retire els contenidors situats davant dels accessos per a minusvàlids, els quals impedeixen que les persones amb mobilitat reduïda, carrets de xiquets i cadires de rodes puguen pujar o baixar de les voreres.

En la imatge s'observa com el contenidor del fem impedeix el pas a una vorera del carrer de la Diputació. En la resta de vies d'Almoines, també s'han detectat altres contenidors que ocupen els passos de vianants i altres accessos per a minusvàlids.

dilluns, 7 de maig de 2012

Dissabte: Participa al Congrés comarcal del Bloc Jove


El proper dissabte 12 de maig, a partir de les 10:30 h, al Saló d'Usos Múltiples de Bellreguard, celebrarem el IV congrés comarcal del BLOC JOVE - Compromís, amb l'objectiu de convertir la cita en “l'organització d'una resposta per part de la joventut a la situació política del país i de la comarca, amb el compromís com a rerefons”.

Volem que la cita siga un debat amb el jovent valencià compromés i que estiga orientada a consensuar les polítiques que, en clau valenciana, d'esquerres i verda, han de donar resposta al seu present i futur. I, sobretot,articular respostes reals i pràctiques des de la joventut a les retallades i el desgovern de la dreta al País Valencià.

Al congrés es preveu que s'aprove un document d'innovació organitzativa, que recollirà les propostes dels i les militants, simpatitzants i participants en la cita. A més, també hi ha prevista l'actuació de Toni de l'Hostal, a les 13 h.

Ens agradaria que ens pogueres acompanyar en esta cita i que ens ajudares a fer, poble a poble, #mescompromis. T'hi animes?

Entra al formulari per apuntar-te al congrés, i per dir-nos si et quedaràs al dinar posterior.

Web del Bloc Jove de la Safor

divendres, 4 de maig de 2012

L'Ajuntament d'Almoines paga 3.000 euros per informe econòmic-financer que ningú ha vist

Segons ha pogut saber Compromís per Almoines, el PP d'Almoines va encarregar un informe econòmic-financer a l'empresa Solumed Consultores, el qual ja ha pagat per un import de 3.186 € (factura del mes de febrer). Però cap persona ha vist aquest informe.

Compromís pensa que l'alcalde del PP d'Almoines no ha fet cas de l'informe financer, ja que el pla d'ajust ha sigut tombat pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. O bé, s'han pagat uns 3.000 euros per un document que no ha servit per a res.

Compromís per Almoines ha sol•licitat per escrit tindre accés a l'informe econòmic-financer. I recorda que el ple municipal va aprovar per unanimitat una moció de Compromís on es demanava realitzar una auditoria i un pla financer. A dia de hui, els regidors de Compromís no tenen informació de cap de les dues coses.

dijous, 3 de maig de 2012

Compromís per Almoines demana una reunió urgent davant del rebuig del Pla d'Ajust

Els regidors de Compromís per Almoines han demanant a l'alcalde del municipi una reunió urgent amb tots els regidors de la corporació davant de la informació apareguda a premsa on el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques ha tomba el Pla Financer presentat per l'ajuntament.

Els regidors de Compromís per Almoines no van assistir al ple de votació del Pla d'Ajust per coincidir amb el dia de la Vaga General, malgrat que s'havia demanat en repetides ocacions el canvi de dia.

Compromís vol que l'alcalde explique de primera mà als regidors en quina situació econòmica i política queda l'Ajuntament, i quines gestions s'han fet per a solucionar el problema.