ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimarts, 15 de novembre del 2011

Crisi de govern en Almoines: Segona renúncia en el govern del PP


Després de la dimissió d'Arantxa Puig, el regidor Juan Alborch demana passar al grup de no adscrits

En estos moments, el govern del PP només té dos regidors, la meitat dels edils que fa un mes: l'alcalde Antonio Olaso i el regidor César Ferrandis. Pel camí han abandonat el vaixell la regidora Arantxa Puig, que va dimitir del càrrec el passat mes d'octubre; i ara el regidor Juan Alborch que ha demanat passar al grup de no adscrits (en un escrit del passat 7 de novembre).

Estem davant de la segona crisi de govern en menys d'un mes. En estos moments, el govern només compta amb dos regidors, ja que el regidor del PP substitut d'Arantxa Puig, Trinitario Calatayud, encara no ha pres possessió del càrrec.

Això vol dir que dels 11 regidors que té l'Ajuntament d'Almoines, el govern d'Antonio Olaso només compta amb dos edils, mentre l'oposició 7 regidors (4 Compromís i 3 els socialistes).

En els pocs mesos del govern del PP, el poble d'Almoines ha assistit ha situacions esperpèntiques. Com ja ha denunciat diferents vegades Camilo Gregori, portaveu de Compromís per Almoines, el nou govern del PP no contesta els escrits de l'oposició, no els convida als actes, té abandonades les associacions, encara no s'han aprovat els pressupostos de 2011, ha expulsat del saló de plens membres de Compromís que estaven reunits, fa bans sense permís de l'oposició... i un llarg etcètera.

D'altra banda, en estos mesos de govern del PP, l'exregidor Juan Alborch s'ha donat a conéixer per haver eliminat el valencià del cinema d'estiu i haver negat en un ple la unitat de la llengua; per haver mentit al voltant del servei de wifi del municipi i per haver fet insinuants sobre el destí de l'ordinador del grup municipal de Compromís.

Entrevista a Juan Alborch (Levante 18/11/2011)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada