ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dilluns, 9 de gener del 2012

Camilo Gregori amb Joan Baldoví al mercat de Xeresa


Joan Baldoví, diputat de Compromís, va visitar el mercat de Xeresa el passat dissabte 8 de gener. Baldoví es va interessar pels problemes que afecten la gent dels nostres pobles, com va prometre que faria en campanya, acompanyat d’alcaldes, regidors i militants Compromís de la Safor per conèixer de primera mà i in situ les necessitats i expectatives dels saforencs. El portaveu de Compromís per Almoines, Camilo Gregori, va participar en aquesta visita.

Els representants de Compromís de la Safor li van demanar que s’interessara pel greu problema que estan patint els nostres collidors pel que respecta al suposat abús que fan en els processos de contractació moltes de les ETT.

El diputat Baldoví va assegurar que des de la Comissió d’Agricultura del Congrés de Diputats de l’estat espanyol faria tot el possible per demanar als responsables d'aplicar la legalitat, complir la llei i evitar així el suposat abús als treballadors. També, demanaria als nostres representants a les Corts Valencianes que feren el mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada