ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

diumenge, 29 de juliol de 2012

El PP d’Almoines redueix un 90% les ajudes a les famílies amb fills

Compromís vota en contra d’un pressupost sense inversió i on desapareix el bo llibre d’Infantil

Dijous 26 de juliol es va celebrar ple ordinari a Almoines i es va aprovar el pressupost de 2012, el primer del govern del PP, ja que l’any passat no el va presentar i es van prorrogar els anteriors. El pressupost d’enguany va ser aprovat amb els vots a favor del PP i del regidor no adscrit ; amb l’abstenció del Psoe i els vots en contra de Compromís.

Compromís per Almoines considera que el pressupost no recull la nova normativa pel que fa a personal; no redueix suficient la despesa corrent per poder fer inversions i no augmenta els ingressos. A més, en el pressupost de 2012 desapareixen les polítiques culturals, esportives i educatives.

Un apartat especial es mereixen les subvencions a les associacions locals, ja que el pressupost redueix les ajudes a més de la meitat, i fins i tot, hi ha entitats que ja no rebran subvencions, com l’associació del tren Alcoi-Gandia o la Universitat Internacional de Gandia. Compromís considera arbitràries la concessió de subvencions. S’ha de tenir en compte, que l’any passat les entitats locals no van rebre cap ajuda perquè el municipi no tenia pressupost.

En el cas de les polítiques educatives i esportives, el pressupost redueix en un 90% les ajudes. Això castiga sobretot les famílies amb fills. Per exemple, el govern del PP ha eliminat la subvenció destinada al bo llibre de l’alumnat d’Infantil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada