ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dilluns, 17 de setembre del 2012

Almoines tanca el 2011 amb el pressupost positiu

La Generalitat ofega el municipi amb deutes i la destrucció de llocs de treball

El govern del PP s’ha dedicat el primer any de la legislatura a difamar sobre la situació econòmica del consistori, però els números desmenteixen l’alcalde. Ara s’ha publicat la liquidació del pressupost de 2011, la qual ha sigut positiva: +100.123 €, seguint amb la mateixa tònica que els dos anys anteriors.

El PP i l’alcalde, davant de la crisi política interna i paràlisi de gestió, s’ha dedicat el primer any de govern a difamar sobre la situació econòmica de l’ajuntament. La veritat és que el consistori ha declarat 550.000 euros de factures impagades, de les quals més de la meitat corresponen a la Generalitat (330.000 euros del Pla Confiança).  La liquidació de 2011 també ha tret a la llum que el deute pendent de cobrament arriba al milió d’euros, i supera amb escreix els deutes que té l’ajuntament.

Ofegament de la Generalitat
Però la Generalitat Valenciana no només deu gran part de la inversió del Pla Confiança. La Generalitat ha tancat l’aixeta d’ajudes per crear ocupació i molt necessàries per al treball de l’Ajuntament d’Almoines, com són la desaparició del Salari Jove, l’Emcorp i l’Epamer. Les ajudes per a l’ADL també han deixat d’arribar i ha sigut l’Ajuntament qui paga la totalitat d’aquest lloc de treball imprescindible per al funcionament del consistori. En total, es deixa d’invertir més de 90.000 euros en llocs de treball.

Aquesta situació de deutes per part de la Generalitat i de desaparició de subvencions han portat a què l’Ajuntament d’Almoines haja de prescindir d’una plaça de policia local i d’educadora de l’escoleta, tal com diu el pla d’ajust. Quan més fa falta crear ocupació, la Generalitat i l’Ajuntament, en mans del PP, es dediquen a destruir llocs de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada