ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimecres, 24 d’octubre del 2012

Compromís per Almoines proposa la creació d’un banc de terres

La iniciativa posa en contacte persones que vulguen treballar els horts abandonats d’Almoines i els seus propietaris

El grup municipal de Compromís per Almoines ha presentant per registre d’entrada una moció perquè el municipi tinga un banc de terres, el qual possibilita que les persones interessades puguen treballar els horts abandonats.

Aquesta iniciativa pública, ja provada en altres poblacions, com Gandia, que té com a objectiu posar en contacte persones interessades en el cultiu de la terra i propietaris de terres per tal que puguen arribar a formalitzar contractes d’arrendament que puguen ser beneficiosos per a uns i per als altres.

És evident que el banc de terres pot interessar tant les persones que vulguen treballar la terra com els propietaris de terres adequades per a l’ús agrícola que actualment les han abandonades.

Compromís proposa que el Sindicat de Regants i el Consell Agrari Municipal participen en la creació del banc de terres.

Neteja dels horts abandonats
Compromís també valora molt positivament la iniciativa del Consell Agrari Municipal d’enviar un requeriment als propietaris de terres abandonades perquè les netegen, i evitar així possibles incendis i molèsties a les parcel•les veïnes. Compromís per Almoines espera que el govern municipal execute aquesta proposta del Consell Agrari.


Mocio Banc de Terres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada