ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

divendres, 16 de setembre del 2011

Compromís demana que Almoines impulse la Via Verda del Serpis pel seu interés turístic i econòmic sobre el municipi

Compromís per Almoines ha presentat per registre d'entrada una moció perquè el municipi impulse la Via Verda del Serpis, ja que tindrà una repercussió econòmica i turística per a la població.

Almoines es pot convertir en la porta d'entrada a la Via Verda del Serpis. En aquests moments ja ofereix el parc temàtic del trenet i el museu del tren, i acull un tram de la Ruta dels Monestirs, gràcies a l'aposta i l'interés dels anteriors governs del Bloc. Segons Compromís, la Via Verda és una oportunitat per impulsar el turisme en Almoines, i al mateix temps l'economia local i crear nous llocs de treball.

Per això, el consistori d'Almoines, que ja es va adherir al Consorci en la legislatura passada, ha de parlar amb la resta de municipis per a crear la Via Veda. Compromís per Almoines, a més, considera imprescindible la participació de les Diputacions de València i Alacant, i de la Generalitat Valenciana perquè el consorci es pose en marxa.

Via Verda del Serpis
Es tracta de 45 quilòmetre que uniria l'interior amb la mar i que passaria pel Racó del Duc i per la vora del riu Serpis.

Una via verda es una infraestructura de comunicació per a usuaris no motoritzats accessible universalment. Per tant, ha de ser segura, fàcil de recórrer i agradable, que estiga integrada en l'entorn.

Notícies anteriors
Cuatro pueblos integrantes de la Via Verda revisan los estatutos para acelerar el proyecto turístico

Almoines impulsa el consorci de la via verda Gandia-Alcoi

Recull de premsa sobre el Consorci de la Via Verda del Serpis

Via Verda Serpis Setembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada