ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimarts, 27 de setembre del 2011

Un regidor del PP d'Almoines obliga la Policia Local a tirar de l'Ajuntament les persones que participaven en una reunió de Compromís


El grup municipal de Compromís havia sol•licitat per registre d'entrada el saló de plens per a la reunió

No és la primera vegada que el nou govern del PP no respon a les sol•licituds d'un espai per a les reunions dels simpatitzants del grup municipal de Compromís. Però les anterior tres vegades, s'havia entés que el silenci volia dir que no hi havia cap problema.

Però dimarts a la nit, la situació va arribar al límit: Un regidor del PP d'Almoines va obligar la Policia Local a que les persones reunides a l'Ajuntament abandonaren les dependències municipals.

Compromís demana al nou govern del PP que pose totes les facilitats possibles perquè els regidors puguen desenvolupar la seua tasca política, com és l'ús de les dependències municipals per a les reunions del partit amb els seus simpatitzants. La reunió era per a tractar els temes del proper ple municipal que se celebrarà dijous d'esta setmana.

El proper divendres 27 de setembre Compromís ha organitzat un acte públic al saló de plens de l'Ajuntament d'Almoines amb els diputats Enric Morera i Mireia Mollà. La sol•licitud de l'ús de l'espai es va realitzar dimecres 21 de setembre, i a dia d'avui encara no s'ha rebut cap resposta. Compromís espera realitzar l'acte sense cap entrebanc polític per part del nou govern del PP.

NOTÍCIES RELACIONADES
Gente de la Safor (27/09/2011)
Las Provincias (28/09/2011)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada