ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Compromís per Almoines proposa un govern de progrés com alternativa al govern “sord i mut” del PP


Camilo Gregori repassa els 100 dies de govern conservador i obre la porta a un pacte amb el PSOE per acabar amb el malestar de les associacions i dels empleats municipals

En l’acte públic de divendres 30 de setembre, el portaveu de Compromís per Almoines, Camilo Gregori, va agrair, primer, la tasca dels simpatitzants de la coalició que han fet possible ser la segona força política del municipi amb 479 vots, a només 13 vots dels PP.

Seguidament, Camilo Gregori va qualificar l’actual govern del PP d’un regne de taifes, un govern caòtic, que no té exposats els horaris d’atenció al públic dels regidors i no contesten als escrits dels veïnat i de les associacions.

Davant d’aquesta situació, “Compromís no pot estar de braços creuats, per responsabilitat davant del nostre poble, i s’ha d’intentar un pacte de progrés amb el PSOE per a obrir vies en les quals s’escolten les persones i s’atenguen les seues peticions”, va explicar Camilo Gregori.

Si el pacte amb el PSOE no fora possible, l’acció de Compromís per Almoines davant de la “minoria absoluta” del PP és expressar a l’alcalde, per segona vegada, que “ací hi ha quatre regidors per a gestionar Almoines. Quatre persones que viuen a Almoines, que conviuen tots els dies amb la gent en el carrer, coneixent els problemes, les dificultats dels seus veïns. No acceptem que l’ajuntament estiga gestionat en algunes de les seues àrees per persones no legitimades legalment, sense nomenament previ, ni tan sols se’ls puga exigir responsabilitat de les seues accions. Hem detectat una sensació d’incomoditat i malestar entre els empleats municipals davant de les tals premisses”.

NOTÍCIES RELACIONADES
Levante (03/10/2011)
Gente de la Safor (04/10/2011)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada