ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Compromís per Almoines proposa consensuar una partida pressupostària per a crear llocs de treball


L'atur al municipi és de 288 persones, un 14% més que començament d'any

El grup municipal de Compromís per Almoines ha presentant una moció perquè tots els partits polítics arriben a un acord per a destinar una partida pressupostària per la creació directa de llocs de treball.

En setmanes posterior, el PP de Ròtova proposava, per exemple, destinar el 2% del pressupost a polítiques d'ocupació, mentre els sindicats de l'Ajuntament de Gandia proposaven el 2,5%. Aquest són dos exemples que poden servir per aplicar al nostre municipi.

Compromís per Almoines pretén, així, pal•liar la situació d'algunes de les 288 persones desocupades del municipi, segons les xifres del Servef del mes de setembre. La moció de compromís també demana que s'apliquen descomptes fiscals per a les empreses i s'impulsen polítiques de dinamització del comerç i indústria locals.

També es demana que la Generalitat Valenciana s'impliquen econòmicament en les polítiques de creació d'ocupació, com és el PactSafor, un pacte per l'ocupació que en Almoines ha donat treballa a 10 persones amb un pressupost de vora 30.000, sense que la Generalitat, l'administració que té les competències, haja posat diners.

moció atur

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada