ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimecres, 22 de febrer del 2012

Aclariment al Psoe sobre dues factures

Compromís per Almoines vol aclarir un comentari del Psoe al seu facebook sobre dues factures de 2010 i 2008:

Aquestes factures no s'han pagat perquè no estan avalades per un informe del tècnic agrònom municipal, és a dir, no està clar el concepte de les factures i si s'han realitzat els treballs.

Compromís confia amb els treballadors municipals i els seus tècnics, en este cas un exregidor del Psoe d'un poble de la Safor. Compromís no mira el color polítics dels tècnics, simplement hi confia.


Comentari del Psoe d'Almoines al seu facebook:
Suma i continua. Per si no en tinguérem prou els habitants d’Almoines vam tenir que suportar una vegada més que a l’últim Ple celebrat a l’Ajuntament se’ns informara de que si no teníem prou deutes ara en tenim un parell més per a sumar als que ja sabíem. L’actual equip de govern va rebre a l’Ajuntament dos factures una de les quals sumava 22.059,19€ i una altra de 11.876,63€. Lo trist d’aquesta informació no es precisament la quantia d’ambdues factures sinó més bé, la data d’emissió d’aquestes factures. La primera va ser emesa el 8 de Març de 2010 fa quasi 2 anys i l’altra fou emesa a data de 8 d’Abril de 2008 fa quasi 4 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada