ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimarts, 10 d’abril del 2012

Compromís lluitarà perquè la Diputació de València subvencione la banda de música d'Almoines


La setmana passada el BOP publicava que la Diputació de València desestimava la subvenció a la banda de música d'Almoines per manca de pressupost. Compromís per Almoines ha recollit el malestar en l'associació musical i preguntarà al president de la Diputació els criteris pels quals s'ha exclós la banda de música d'aquesta subvenció.

La banda de música havia demanat 145.000 euros per remodelar el local que té i convertir-lo en una escola de música i auditori. La darrera subvenció que va rebre l'associació músical d'Almoines per part de la Diputació data de 2005, amb una quantitat de 25.000 euros, la qual cosa va permetre col·locar un aïllament tèrmic i acústic.

Compromís per Almoines preguntarà per escrit, a través del seu diputat Emili Altur, sobre les raons que han fet incloure la banda de música en la llista d'associacions sense partida pressupostària.

A més, Compromís demana a l'alcalde d'Almoines que torne a la Diputació de València per a reunir-se amb el seu president, però que aquesta vegada no només es faça una foto sinó que porte la subvenció que la banda de música tant necessita per a tindre un auditori i una escola de música.

NOTÍCIA RELACIONADA
La Diputació de València desestima una subvenció a la banda de música per falta de pressupost

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada