ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dijous, 12 d’abril del 2012

Compromís recorda a l'alcalde d'Almoines que la finalitat del PPOS la decideix el ple municipal


L'alcalde d'Almoines del PP ha tornat a fer una visita a la Diputació de València per a parlar del centre polivalent de la Fàbrica. Però, de moment, encara no hi ha cap concreció: ni projecte ni pressupost.

El grup municipal de Compromís ja li va demanar a l'alcalde una reunió d'urgència per a tractar el futur de la fàbrica de Lombard, conjuntament amb els grups polítics i els veïns propietaris de l'immoble. A dia de hui, l'alcalde del PP encara no ha informat els regidors de l'oposició ni ha facilitat cap projecte del centre polivalent.

En aquesta segona reunió entre l'alcalde i el diputat de Cooperació Municipal s'ha parlat dels PPOS. Però Compromís recorda a l'alcalde que la finalitat d'aquests plans es decideix al ple municipal.

L'alcalde d'Almoines hauria de tornar a la Diputació de València i aconseguir les dues ajudes que l'administració provincial ha negat al nostre municipi per manca de pressupost: la subvenció per fer un auditori per a l'associació musical l'Almoines, i la subvenció per a restaurar un retaule de l'església Sant Jaume.

A més, l'equip de govern de dos regidors hauria d'executar ja els PPOS de 2010 i 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada